--5-- HEAD STYLIST - MASTER GROOM



marti, 30 Apr 2024 · 3:42            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
MASTER GROOM

Despre noi
Head Stylist

Administrator- Head Stylist

 

Pasiunea lui pentru necuvantatoare s-a nascut inca din copilarie. La inceput “am salvat pasari, pisici, caini vagabonzi lipsiti de aparare, si le ingrijeam fara stirea parintilor, cu o daruire pe care o simt numai cand sunt cu familia mea. Am stiut înca de atunci – ca si cei din jurul meu-, ca ei o sa faca mereu parte din viata mea….”

Cu timpul, la varsta de 14 ani, din banii strainsi din munca de luni buni, si-a cumparat primul sau caine de expozitie, pe care l-a dus la un “stylist’, sa-l pregateasca pentru prima lui expozitie. Rezultatul: saptamani intregi am andraznit sa il duc pe Fred la plimbare numai noaptea, nu mai arata saracul ca un caine, mai ales nu ca unul de rasa, gata sa-și faca debutul in lumea expozitiilor. Niciodata nu o sa uit  sentimentul de rusine și mila fața de prietenul meu cel mai bun. Am jurat ca o sa invat sa am grija de Fred, ca o sa învat sa il toaletez, si o sa ajut stapanii sa nu ajunga niciodata in situatia noastra jenanta…..cainele sa ramana un caine cu demnitate, toletat dupa standardele rasei ori dupã cerințele stapanului. Comunicarea cu stapanul este o prioritate in cariera mea”.

Si asa a inceput lunga sa excursie in lumea magnifica a patrupezilor…………….

Motivat de setea de a cunoaste, de a intelege lumea lor, în anul1998 a absolvit primul sau curs de specialitate in Ungaria, si-a deschis primul sau salon, “la inceput am ajutat stapanii cainilor fara sa cer bani…..in anul 2001 mi-am deschis primul meu salon, si ma simt cel mai fericit om de pe pamant, pentru ca am ocazia si pana in prezent sa am un job care ma face fericit, cu ajutorul caruia am reusit sa stabilesc echilibrul perfect in viata mea….”

Au urmat studii practice la crescatori renumiti, in anul2009 a absolvit cu brio Academia Nash din SUA. În anul2010 adobandit diplomele de Expert Stylist si Instructor acreditat la Academy GroomWay dinSerbia.

„Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi” (Josh Billings).





Despre noi
Servicii
Head Stylist
Salon Master Groom

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X